Podcast med Holstein: Spændende om Løkke kan holde masken til V-landsmøde

AJOUR: Venstre skal sige tak til Lars Løkke for hans tid som formand ved det kommende landsmøde, og for første gang i cirka ti år er det ikke Løkke, der holder formandstalen. Altinget Ajour varmer op til landsmødet.

Abonner i iTunes | Spotify | RSS

Det blev en meget abrupt afslutning på Lars Løkke Rasmussens tid som formand, da han tog sine ting og gik ved et ekstraordinært møde i partiet - og i den forbindelse stoppede som formand.

I weekenden skal partiet blandt andet sige tak til den afgående formand ved det ordinære landsmøde, ligesom Kristian Jensen også skal på scenen – dog ikke samtidig med Løkke.

Bliver det en harmonisk afsked med den tidligere ledelse i partiet, og hvordan har Jakob Ellemann-Jensen gjort det i sin første tid som partiformand?

Altinget Ajour varmer op til weekendens V-landsmøde med Altingets politiske kommentator, Erik Holstein.

Abonner i iTunes | Spotify | RSS

Tema: Altinget: ajour

Forrige artikel Podcast: KL og regionerne i ny magtkamp om sundhedsvæsenet Podcast: KL og regionerne i ny magtkamp om sundhedsvæsenet Næste artikel Ugens EU-podcast: Sådan skabte Murens fald det nye Europa – på godt og ondt Ugens EU-podcast: Sådan skabte Murens fald det nye Europa – på godt og ondt
Erhvervsliv: Enighed om EU-hjælpepakke godt for Danmark

Erhvervsliv: Enighed om EU-hjælpepakke godt for Danmark

HJÆLP: Det er godt for både EU-samarbejdet og Danmark, at EU's finansministre er blevet enige om en plan for genopretning af europæisk økonomi efter coronakrisen, vurderer en ekspert og en brancheorganisation.