Podcast: Nu begynder de vanskelige forhandlinger om flere pædagoger

AJOUR: Skal der være minimumsnormering på kommunalt niveau eller institutionsniveau? Det er et af de centrale spørgsmål i forhandlingerne om flere hænder i børnehaver og vuggestuer, som Altinget klæder dig på til her.

Abonner i iTunes | Spotify | RSS

Det var et af de varmeste emner under valgkampen, og da finansloven blev præsenteret, var det med en pose penge afsat til minimumsnormeringer.

Men nu skal politikerne forhandle igen – for hvordan skal pengene fordeles, så der kommer flere hænder i børnehaverne og vuggestuerne?

Der gik ikke lang tid, fra at finansloven blev præsenteret, før man kunne ane de første uenigheder i den røde blok. Men nu begynder forhandlingerne om de svære spørgsmål.

Altinget Ajour har besøg af Altingets børneredaktør, Simon Lessel, der sætter dig ind i de vigtigste emner i de forhandlinger.

Abonner i iTunes | Spotify | RSS

Forrige artikel Stine Bosse i ledelses-podcast: Få nu styr på jeres kasketter Stine Bosse i ledelses-podcast: Få nu styr på jeres kasketter Næste artikel Statsminister-podcast: Buhl skulle regere under Nazityskland og blev berygtet for sin stikkertale Statsminister-podcast: Buhl skulle regere under Nazityskland og blev berygtet for sin stikkertale