Podcast om præsidentvalget: Er Demokraterne kommet over sin elitære tilgang?

USA: Demokraterne var for elitære i sin seneste valgkamp og formåede ikke at skabe en begejstring. Har det ændret sig med Joe Biden som præsidentkandidat? Det ser Altinget nærmere på i anden udsendelse i serien om det amerikanske valg.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

3. november skal amerikanerne vælge, hvem der skal være USA’s præsident de næste fire år.

I anden udsendelse af fire særepisoder ser Altinget nærmere på demokraterne og på Joe Biden, og hvorvidt den 77-årige kandidat kan vinde rustbæltet og præsidentembedet tilbage til demokraterne.

Kan Biden med sin fremskredne alder overhovedet være fremtiden for demokraterne og kan partiet slå bro mellem de moderate medlemmer og deres viltre venstrefløj?

Det taler vi mere om i dagens særudgave af Altinget Ajour om det amerikanske valg, hvor gæsterne er chefredaktør, Jakob Nielsen samt Jesper Packert Pedersen, der er nuværende public affairs-chef i Christian Hansen og tidligere rådgiver for tre demokrater i senaternes hus. Altingets magasinredaktør, Esben Schjørring, er vært.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Forrige artikel Podcast om præsidentvalget: Har Trump ødelagt eller ændret det republikanske parti? Podcast om præsidentvalget: Har Trump ødelagt eller ændret det republikanske parti? Næste artikel Podcast om Brexit: Der er kort tid til deadline - og lang vej til mål Podcast om Brexit: Der er kort tid til deadline - og lang vej til mål