Podcast om præsidentvalget: Har Trump ødelagt eller ændret det republikanske parti?

USA: Skal Biden eller Trump være præsident? Over fire udsendelser fokuserer Altinget på det amerikanske præsidentvalg, og første afsnit handler om republikanerne og Donald Trump. I studiet er Altingets chefredaktør og magasinredaktør samt tidligere rådgiver i Repræsentanternes Hus, Jesper Packert Pedersen.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

3. november skal amerikanerne vælge, hvem der skal være USA’s præsident de næste fire år.

I første udsendelse af fire særepisoder ser Altinget nærmere på republikanerne og på Donald Trump, og hvad de fire år med ham i stolen har gjort ved USA.

Er Trump en almindelig republikansk konservativ? Hvad vil fire år mere betyde? Og hvad har Trump egentlig gjort ved det Republikanske parti – har han slået det ihjel eller har han bare forandret det?

Det kan du høre mere om i dagens udsendelse. Gæster i studiet er Altinget chefredaktør, Jakob Nielsen samt Jesper Packert Pedersen, der er nuværende public affairs-chef i Christian Hansen og tidligere rådgiver for tre demokrater i senaternes hus. Altingets magasinredaktør, Esben Schjørring, er vært.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Forrige artikel Podcast: De økonomiske vagthunde åbner for at lempe på en omstridt lov Podcast: De økonomiske vagthunde åbner for at lempe på en omstridt lov Næste artikel Podcast om præsidentvalget: Er Demokraterne kommet over sin elitære tilgang? Podcast om præsidentvalget: Er Demokraterne kommet over sin elitære tilgang?