Podcast: Portræt af Søren Brostrøm – fra Risskov, over USA til toppen af Sundhedsstyrelsen

AJOUR: Søren Brostrøm har vundet mange menneskers tillid med sin fremtoning på skærmen på. I denne udsendelse kan du lytte til et portræt af Sundhedsstyrelsens direktør.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Søren Brostrøm kommunikerer klart og tydeligt, og det har gjort ham populær på sociale medier.

Men han fremstår ikke som en gennemsnitlig styrelsesdirektør, og hans liv er i det hele taget ikke ret gennemsnitligt.

16. marts udgav Altinget et portræt af Søren Brostrøm, som Altingets sundhedspolitiske analytiker, Ole Toft, har skrevet.

I denne udsendelse kan du lytte til det portræt,om hvordan Søren Brostrøms vej gik fra det trygge velfærdssamfund, over det raceopdelte USA til chef for de danske sundhedsmyndigheder.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Forrige artikel Podcast: Portræt af Seruminstituttets chef – den banjospillende coronaspåmand Podcast: Portræt af Seruminstituttets chef – den banjospillende coronaspåmand Næste artikel Podcast: Christiansborg har afsluttet borgfreden og fundet tilbage til uenighederne Podcast: Christiansborg har afsluttet borgfreden og fundet tilbage til uenighederne
Mundbind bliver nu et krav i seks kommuner

Mundbind bliver nu et krav i seks kommuner

PRESSEMØDE: Fem kommuner følger i Aarhus’ fodspor og får et krav om mundbind i al offentlig transport. Det oplyser regeringen efter et pressemøde, hvor sundhedsminister Magnus Heunicke (S) har orienteret om en stigning i antallet af coronasmittede, der giver ”grund til bekymring”.