Podcast: Læk og spin om milliarder – få overblikket over de kaotiske udligningsforhandlinger

AJOUR: Hvad kommer Socialdemokratiets lækkede mail om at angribe Venstre til at betyde for forhandlingerne om udligningsreformen? Og hvad forhandles der om af substans inde i lokalerne?

Abonner i iTunes | Spotify | RSS

Tilliden fik et hak hos Venstre, da Socialdemokratiets kommunikationsstrategi for udligningsreformen blev kendt for offentligheden.

Her kom det frem, at regeringspartiet ville angribe Venstre med historier baseret på spørgsmål stillet under forhandlingerne, hvilket fik Venstre til at sætte forhandlingerne på pause. Partiet er dog efterfølgende vendt tilbage til lokalerne igen.

I de lokaler skal partierne forhandle konkret politik, og efter mange forsøg på at få Venstre til at offentliggøre sine prioriteter præsenterede partiet tre krav til regeringen.

Hvordan er de krav blevet modtaget? Og får den lækkede mail betydning for forhandlingerne?

Altinget Ajour ser nærmere på, hvordan forhandlingerne om udligningsreformen udvikler sig. Dagens gæst er kommunalredaktør Kim Rosenkilde.

Abonner i iTunes | Spotify | RSS

Forrige artikel Politisk Stuegang: Driver det offentlige klapjagt på syge og ledige? Politisk Stuegang: Driver det offentlige klapjagt på syge og ledige? Næste artikel Podcast: OK20 nærmer sig målet – men hvordan tager arbejderne imod aftalerne? Podcast: OK20 nærmer sig målet – men hvordan tager arbejderne imod aftalerne?