René Gade genopstiller ikke

NAVNE: Alternativets René Gade har meddelt, at han ikke genopstiller til næste folketingsvalg.

Alternativets folketingspolitiker René Gade skrev tidligt tirsdag morgen, at han allerede nu, halvandet år efter folketingsvalg, har besluttet sig om ikke at stille op til næste folketingsvalg.

"Jeg skal iltes efter for ikke at blive suget ind i Christiansborgs usunde politiske kultur. Derfor genopstiller jeg ikke til næste folketingsvalg," skriver han på Facebook.

René Gade forsætter frem til næste folketingsvalg, og han skriver, at han synes, at jobbet som folketingspolitiker "er det måske fedeste i verden".

Han understreger desuden, at behovet for Alternativet er uforandret, men at der skal nye kræfter til, hvis han ikke skal blive suget ind i Christiansborgs usunde politiske kultur.

Forrige artikel Tre ministre har ansat nye særlige rådgivere Tre ministre har ansat nye særlige rådgivere Næste artikel Danmark ligger historisk højt i PISA Danmark ligger historisk højt i PISA
Magnus Heunicke trækker omstridt lovforslag efter kritik

Magnus Heunicke trækker omstridt lovforslag efter kritik

PERSONLIGE DATA: Sundhedsministeren har fået kritik for at "snige" et forslag om at give myndighederne adgang til hemmelige telefonnumre på coronasmittede og deres kontakter ind i behandlingen af et andet lovforslag. Nu trækker han det tilbage.