Valgpodcast: Danmark går i rødt

AJOUR: Tidsåndens skiften, et stærkt ønske om ny velfærd og et krav om handling på klimapolitikken står til at farve det danske Folketing rødere end i årtier. Hør Altingets chefredaktør, Jakob Nielsen, analysere.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Da folketingsvalget 2019 gik i gang, var det ventet, at vi skulle have endnu et udlændingevalg – med de fordele, som det ville føre med sig for de borgerlige partier.

Men her kort tid før den meget lange valgkamps afslutning fører S, SF, EL og R stort, mens den gamle blå blok er i vælgerkrise.

Efter alt at dømme går Danmark i rødt efter 5. juni. Hvad kommer det til at betyde? Og hvad betyder det for Mette Frederiksen, at hun er omgivet af partier, der har fået stærke valg?

Det ser Altinget: ajour nærmere på i dagens udsendelse, hvor chefredaktør Jakob Nielsen er i studiet. Vært er Esben Schjørring.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Forrige artikel Valgpodcast: Fire ting du skal holde øje med i valgkampens slutspurt Valgpodcast: Fire ting du skal holde øje med i valgkampens slutspurt Næste artikel Valgpodcast: Her er der spænding til det sidste i landets storkredse Valgpodcast: Her er der spænding til det sidste i landets storkredse