Valgpodcast: DF kæmper både med opbakningen og sine europæiske legekammerater

AJOUR: Vælgerne ser ud til at straffe Dansk Folkeparti hårdt ved det kommende valg, og så bliver partiet også kritiseret for den nye højreorienterede gruppe, de er blevet en del af. Altinget: ajour ser nærmere på DF.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Opbakningen i den danske befolkning til Dansk Folkeparti er ikke set lavere siden starten af 00’erne.

Tilmed er partiet løbet ind i kritik over partiets valg af alliancepartnere i den nye europæiske gruppe, som partiet bliver en del af efter europaparlamentsvalget.

Den gruppe består blandt andet af italienske Lega, Marine Le Pens Rassemblement National og Alternative für Deutschland, hvoraf nogle medlemmer har leveret højreekstreme udtalelser.

Hvad betyder den dalende opbakning for Kristian Thulesen Dahl og for partiets indflydelse efter valget? Og får valget af gruppe i Europa-Parlamentet betydning for det europæiske valg?

Det ser Altinget: ajour nærmere på i dagens udsendelse, hvor Altingets politiske kommentator, Erik Holstein, er på besøg.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Forrige artikel Eksperter: Der mangler ikke hænder i sundhedsvæsenet Eksperter: Der mangler ikke hænder i sundhedsvæsenet Næste artikel Valgpodcast: Faktatjek redder ikke demokratiet Valgpodcast: Faktatjek redder ikke demokratiet