Valgpodcast: Fire ting du skal holde øje med i valgkampens slutspurt

AJOUR: Hvordan ender styrkeforholdene inden for blokkene, og kommer Venstre over sidste valgresultat? Altinget: ajour ser nærmere på valgkampens sidste fase.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Den sidste fase af valgkampen er skudt i gang, og dermed er det også ved at være sidste udkald, hvis politikerne vil påvirke vælgernes holdning.

Derfor ser Altinget: ajour nærmere på, hvad der skal holdes øje med i de sidste dage af valgkampen. Hvorfor er den interne kamp i rød blok vigtig for Socialdemokratiet, hvad gør DF ved nedturen i meningsmålingerne – og hvad er succeskriteriet for V?

De spørgsmål svarer Altingets politiske kommentator, Erik Holstein, på i dagens udsendelse.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Forrige artikel Ugens Europa-podcast: Er der en ny horisont for Vestager i EU’s forandrede politiske landskab? Ugens Europa-podcast: Er der en ny horisont for Vestager i EU’s forandrede politiske landskab? Næste artikel Valgpodcast: Danmark går i rødt Valgpodcast: Danmark går i rødt
Konservative tilbage fra dødsriget

Konservative tilbage fra dødsriget

ANALYSE: Den konservative fremgang er en kombination af målrettet strategi og rent held. Partiet var for få år siden tæt på endnu et formandsskift, og det blev diskuteret, om Konservative kunne overleve som et kommunalt parti.