Valgpodcast: Pludselig er der intern kritik af Thulesen Dahl

AJOUR: Christian Langballe fra Dansk Folkeparti var ude med riven efter DF’s nedtur ved folketingsvalget. Men også Morten Messerschmidt ser ud til at tage sig flere friheder, end hvad det før har været muligt i partiet.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Sådan en lussing, som Dansk Folkeparti fik ved folketingsvalget, kan formentlig mærkes i et godt stykke tid.

Derfor har der også internt i partiet været røster, der har erklæret sig utilfredse med strategien før og under valget. Christian Langballe råbte højt, og efterfølgende har Morten Messerschmidt meldt ud, at han forstår Langballes kritik.

Den tidligere europaparlamentariker taler om at vende tilbage til de nationalkonservative rødder i Dansk Folkeparti, og det mener dagens medvirkende i Altinget: ajour, magasinredaktør Esben Schjørring, er en slet skjult kritik af formand Kristian Thulesen Dahl.

Hør mere i dagen udgave.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Forrige artikel Valgpodcast: Danmark er rødt – det gule er væk Valgpodcast: Danmark er rødt – det gule er væk Næste artikel Dagens podcast: Ny LA-formand skal generobre værdidebatten for at genrejse partiet Dagens podcast: Ny LA-formand skal generobre værdidebatten for at genrejse partiet
Konservative tilbage fra dødsriget

Konservative tilbage fra dødsriget

ANALYSE: Den konservative fremgang er en kombination af målrettet strategi og rent held. Partiet var for få år siden tæt på endnu et formandsskift, og det blev diskuteret, om Konservative kunne overleve som et kommunalt parti.