Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • Bo Nielsen ·

  Trafiksikkerheden glemmes. Støt dog forslaget!

  Kære Christel,
  Du nævner slet ikke trafiksikkerhed og virkeligheden i Danmark.
  I Danmark har vi i alt for mange år været nødt til at køre i ældre biler, der oftest er alt for farlige ved uheld. Med 25 % moms og 180 % afgift er biler alt, alt for dyre i Danmark
  Det har kostet mange døde og kvæstede danskere i trafikken. Og kunne formentlig have været undgået med moderne og sikre biler. Det er en frygtelig og forkert politisk beslutning. Og kun fordi staten skal bruge enorme og stadigt stigende skatteindtægter.
  Din argumentation er tynd og uholdbar, Christel.
  Det er helt urimeligt, at vi i Danmark for manges vedkommende er nødt til at køre i ældre, usikre biler. Forstå dog, at almindelige danskerne ikke har råd til eller skal bruge så stor en del af indtægten på en sikker og god bil. For det er et grundlæggende præmis, at rigtigt mange mennesker har brug for en bil for at få hverdagen til at hænge sammen.
  Det kan ikke være socialdemokratisk politik at være lodret imod bedre og trafiksikre biler. Det handler om menneskeliv ikke om øget skattebyrde for danskerne.

  Jeg synes, at du bør tænke dig om og støtte forslaget, så vi kan få nye og sikre biler i Danmark til fornuftige priser.Prøv christiansborg gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Dagens portal