Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • PerPost ·

  225.000,- i reg. afgift på en Ford Mondeo - er det rimeligt?

  Kære Christel,
  Med henvisning til ovenstående er det så rimeligt at du og jeg skal betale 425.000,- for en Ford Mondeo med 1,5 ltr. motor?
  En helt almindelig mellemklassebil. Intet luksus over en familie Ford, men en nødvendighed for at at børnene kommer til sportsaktiviteter, i børnehave, dagpleje, gøre indkøb og i det hele taget få en hverdag til at fungere med alt hvad det indebære når arbejdet også skal passes.
  Reg. afgiften udgør på en Ford Mondeo 1,5 ca. 225.000,- Og uden at dette skal udvikle sig til en privatøkonomisk indlæg, så skal min hustru og jeg tjene ca. 400.000,- før skat for at betale reg. afgiften og lidt mindre for at betale for en trafiksikker, opdateret og relativ miljøvenlig bil (hvis en sådan findes).
  Derfor håber jeg at der kan findes en EU-løsning så kongerigets vognpark kan fornyes og danskerne ikke forsat skal brandbeskattes (også) på biler. Fjernes reg. afg. helt, så bør det alt andet lige indføres betaling for kørsel på vores vejnet, så den bil der kører 50.000 km årligt betaler mere end den der kører 12.000 km. På den måde så bliver bilkørsel en variabel månedlig udgift for danskerne og ikke en investering på linje med køb af fast ejendom i provinsen.

Prøv børn gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Dagens portal