Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • Bo K.Stephensen ·

  Naturdata

  Ja, Fugleognatur er Danmarks eneste og største artsportal, den fungere og udvikler sig stadigt. Den har også et godt samarbejde med det offentlige. Når man så ser på, hvordan naturbasen på miljøportalen fungere, så tegner det ikke godt, hvis man skal have en stor fælles offentlig artsportal. For mange kokke fordærver maden.
  Nu skriver Thomas Eske Holm, at man kunne samle de allerede kvalitetsikrede biodiversitetsdata, men hvem siger, at de er kvalitetssikret ?. Jeg erindre ikke, at man kvalitetssikre data fra naturbasen på miljøportalen eller Dofbasen.
  Midlerne til forskellige projekter kunne dog være brugt meget bedre, her tænker jeg på DN`s Biodiversitet NU, her smider man 12,8 millioner lige ud af vinduet. Disse midler kunne man jo have brugt til at udvikle et effektivt statsligt system eller Fugleognatur kunne have fået gavn af disse, så de kunne udvikle sig mere. Biodiversitet NU vil gå over i historien, som det mest floppede projekt DK har set inden for den genre. De vil indsamle 150.000 fund om året, hvor en del skal bygge på sp.

Prøv børn gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Dagens portal