Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • Isabella Nielsen ·

  Kan I ikke lære det??

  Det er uhyggeligt at selv Mødrehjælpen ikke kan forstå højkonfliksproblematikken! Mægling kan ikke finde sted og her er hvorfor:

  Når først far har voldtaget, udnyttet, raget på, krænket eller slået barnet og sågar ønsket barnet død (!) og når mor er blevet slået halvt ihjel, ja, så ER der ikke mere at tale om! Så har den krænkendes/voldeliges adfærd haft en KONSEKVENS, og mor og børn skal bare beskyttes, have fred og komme sundt videre, det er slut med både samvær og delt forældremyndighed. Det er DÉR samfundet skal hen!! Førend det, kan vi aldrig komme problemet til livs. At tvinge til "mægling" er et stort overgreb, og betyder i virkeligheden: "Kom så, mor, lad nu barnet se sin pædofile/voldelige/afvigende far!" Hvordan kan selv Mødrehjælpen være med til at foreslå sådan noget. Det er fagligt pinligt. Og sådan en model er med til - som nu - at koste samfundet millioner af kroner:
  Arbejdsløshed (mor sygemeldt/uarbejdsdygtig
  Børnepsykologer, ekstraundervisning, psykiater til mor, underetninger og undersøgelser grundet udbrændte og nedslidte mødte med børn mærket for livet.

  Hvornår begynder voksne mennesker at forstå denne problematik? Børn forstår den. Og os kvinder, som har mærket det på liv og sjæl.

  Jeres forslag kunne ligeså godt hedde at flygtninge skal konfliktmægle med IS. Sørgeligt ærligt talt. Jeg håber at I lige kan forstå det nu. Mvh.

Prøv børn gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Dagens portal