Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • Peter · Børn & unge

  Useriøse løsninger?

  Dem som har fulgt med i debatten ved at Hr. Pihl Lorentzen er en stor fortaler for bevarelse af Tange sø og Tangeværket! Alle de beskrivelser Hr Lorentzen kommer med i artiklen kan til enhver tid pilles ned og har intet hold i virkligheden. Der er udfærdiget i stakkevis af rapporter der beskriver hvor ødelæggende Tangeværket og Tangesø er for biologien i Gudenåen! Ligeledes er der beskrevet hvor stor en økonomisk gevinst der vil være for at bringe åen tilbage til sit naturlige forløb!
  At pege på Tangeå er blot endnu et forsøg på at fordreje og forhale debatten! Man må desværre konstatere at man endnu engang står med en der ikke vil lytte til veldokumenterede argumenter.
  Der har været flere situationer hvor sandheden er blevet fordrejet, og fejlciteret! Og man mener at pressen i forbindelse med de døde laks ved værket udsatte værket for en mediestorm! Her udtalte man sig iøvrigt at det var et enkeltstående tilfælde at laksene var kommet om bagved afspærringen, dette passer simpelthen ikke-det sket hver eneste år og kan dokumenteres langt tilbage. Det er ganske enkelt et useriøst indlæg Hr Pihl LOrentzen kommer med her.
  Her er et link til den sidste rapport af en lang række der dømmer værket og Tangesø ude: https://www.favrskov.dk/sites/default/files/ramboell_-loesningsforslag_for_gudenaaens_forloeb_ved_tange_soe.pdf

Prøv børn gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Dagens portal