Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • Lars P. Sørensen ·

  Til PVS

  Jeg ser ingen dokumentation i dit indlæg, blot påstande. Jeg ser heller ikke forskerne tale om at det KUN er kvælstof eller KUN er fosfor der er problemet, men derimod er det en kombination.
  Det danske spildevand har tidligere været den store synder i udledningen af fosfor, der er dog gennem årtier, brugt utallige milliarder på forbedringer og i dag er fosforudledningen fra det åbne land(landbruget) jo det største problem. (kilde: NOVANA)
  Så hvis bl virkelig vil have mindsket udledningen af fosfor, hvordan vil man fra landbrugets side så løse det? Eller anerkender PVS slet ikke det faktum at også når vi taler fosfor er landbruget det største problem?

  Mht den uventede stigning i udledning af kvælstof så er der ikke tale om en"variation fra år til år" men en stigning flere år i træk. Der er ikke taget højde for denne stigning i de beregninger der ligger til grund for landbrugspakken, derfor er det da fuldstændig rimeligt når man vil have det grundlag revurderet.
  Anerkender PVS slet ikke at kvælstof OGSÅ er et problem, og at man selvfølgelig er nød til at tage en uventet merudledning alvorligt?


Prøv christiansborg gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Dagens portal