Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • Lars Peter Sørensen ·

  Enighed??

  Altså stop nu med de rensningsanlæg, det er jo for dælen ikke dem der er den store udleder af P i dagens Danmark! Det er slået fuldstændig fast i NOVANA rapporten.

  At vådområder generelt skulle være skyld i øget udledning af P er nyt for mig, men modtager gerne en henvisning til data.

  Landbruget er uden sammenligning den største udleder af N til vores indre farvande. Når nu de farvande er i en tilstand(pga tidligere tiders P forurening) hvor de ikke tåler ret meget kvælstof, så er vi da tvunget til at begrænse den udledning uanset hvem den største synder var for 30-40 år siden, ellers bliver problemet med vandmiljøet jo aldrig løst, hvilket vi er forpligtet til, det er hævet over enhver tvivl!
  Det bringer os tilbage til netop det som ovenstående debatindlæg handler om, UVENTET, ØGET KVÆLSTOFUDLEDNING, samt planlagt merudledning i henhold til landbrugspakken.
  Det kan alle de fosfor belastede vande ikke klare og derfor er vi tvunget til at se på hele grundlaget for landbrugspakken igen. Forskerne er enige, de grønne er enige, hvor står landbruget?

Prøv børn gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Dagens portal