Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • Erik Pedersen ·

  Dejlige indlæg

  Flere heldigvis skyder netop snyderne fra venstre og nu radikale gale,nærmest totalt ned.

  For hvad er hele ideen bag EU s opståen og tildels store styrke ,som stærkt er bekæmpet af begge partier han nu rep.

  For mig er det ikke den forening,som modstanderne altid benytter i deres skræmme påstande,og bla med afgivelsen af suveræniteten,jamen herregud ,hvad er målet for enhver forhandling,blandt netop ligestillede partnere, som endda EU s tilfælde ,altid med stort og størst hensyn til svageste partner.

  Et LYSENDE eks på denne form,er bla den samme stemme vægt for 5-6 mill som de med næsten 100 mill. 0g resten af EU medlemslandes borger antal .

  Og endnu et eks som ingen anden organisation /samarbejde har som lov i deres samarbejder / organisationer.

  At selv modstandere med et erklæret formål, at denne organisation skal bort elimineres totalt, simpelthen.
  Og at disse modstandere er fuldgyldige og har nøjagtigt samme krav og betingelser, samt ikke mindst INDFLYDELSER ,som de der går ind for dette DEMOKRATISKE samarbejde.mellem frie og selvstændige lande

  Og med et eks på hvor forræderiske ,bedrageriske af alle befolkninger i EU,har vi i vor egen kurv den værste udgave af en snylter, med dansk folkebedrags samling af samfundsnyltere og BEDRAGERE,opremsninger af bedragene,svindlerne er ikke nødvendige.

  og nu er det så Løkkegaard som normalt er lidt respekteret, så kommer med sit egoistiske tunnelsyn ,nu ang den danske MODEL ,på og for arbejdsmarkedet ,som engang var tæt på at fungere, som det påstået skulle.

  Men både og desværre i ALT, hvad de brog.liberale egoister, har BEVIDST skabt med netop destruktionen af alle de goder, det kunne skabe i og med samarbejdet,som kunne skabes, hvis den blev opfyldt og fulgt ,af begge parter med ansvaret for dets opfyldelser,men som bare i de over 50 år jeg har været aktiv på arbejdsmarkedet aldrig har gjort
  Trods ihærdige OFRINGER, men desværre fåtallige forsøg på at få dette samarbejde etableret for og af lønmodtagerne ,hvor de var ene om det.

  Og bare for min del i deltagelse aldrig aldrig har oplevet nogen arbejdsgiver uanset om han/hun var medlem af arbejdsg. fagforbundene, eller ikke.

  Aldrig har jeg set en blokering/straf eller bar tiltag til at andet med modarbejdelser,af al underbydning og misbruget af de aftalte vilkår, der blev indgået gang på gang,for og TIL arbejdsmarkedets parter at efterleve, endda med muligheder for at få undtagelser ,hvis behovet kunne begrundes.

  Men helt politisk og bevidst ville borg.liberale aldrig benytte de og disse muligheder ,og som løkkegaard dog undgår at nævne det direkte , at en CORYDON bare i den seneste tidsregning bevidst brød .

  Som FINANSMINISTER for landet ,og hvor den såkaldte FRIE ret for og til arbejdsmarkedets parter at kæmpe frit, uden politisk indblanding overhovedet fra politikerne

  Som også i tidligere tider blev brudt af samme parti,med UBETINGET og stor støtte fra alle borg liberale kræfter i det lille demokratiske ?? samfund.

  Og nu hvor de også har nærmest splittet det internationale samarbejde, som EU også har formået, at vi har skabt en velstand for os alle indtil nu.

  Hvor netop de borg. liberale partier han tilhøre .har nærmest ødelagt dette samarbejde (husk det sortblå flertal også i EU )med god og stor hjælp fra yderfløjene/modstanderne far både højre og venstre side af det politiske i politik ,overalt i EU området.

  Som løkkegaard fortsætter med,

  Heldigvis med at vi DOG ENDNU, er flere der modbeviser hans borg. liberale holdninger og egoismer,og kan gøre det nogenlunde frit ENDNU.

Prøv børn gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Dagens portal