Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • Erik Pedersen ·

  Eksperttyranni eller reel oplysning ?

  En simpel og civiliseret demokratisk samarbejdsform ,skal ? bevidst manipuleres og splintres til ukendelighed,med alle mulige og umulige beskrivelser af egoisme og sig selv nok politiske holdninger.
  Men selvfølgeligt helt bevidst uden brug af sandheden,så egoismerne med helt ødelæggende virke får fælles helt udraderet som løsningen og det i vort lille paradis ,
  Som STADIG kun er og har været mulig,t at udbygge via samarbejdet næsten uanset ,netop denne form af bevidste politiske syltekrukker,som fjerner al fornuft ,demokrati, og alle muligheder for at skabe et velfungerende samarbejde for løsningen
  Som er den eneste mulige og reelle mulighed for at KUNNE skabe en løsning, hvor alle stort set tilgodeses, dog påstået ,undtagen begærlige og egoisternes fraktioner,og selv at også alle de,, reelt ved at dette er eneste mulige løsning også disse anti alle andre ,end OS SELV ,altså den gamle traver med at det varmer her og nu. OG INTET MER, når bukserne gøre selvskabt våde indefra ,da fremtiden så KUN formes af og udfra disse begærligheder og egoismer ,men ALTID med de HELT manglende løsninger, som når antallet eskalere til størrelser selv egoerne mfl, ikke formår at kontrollere ,selv med vold.
  OG TILTAGER SIG MAGTEN VIA VOLDEN i en tid.
  Så hvorfor ikke bare erkende sandheden , at alle løsninger et eller altid er fælles skabte ,uanset formål og indhold,,, undtaget de egoistiske ,begærlighedernes og ekstremistiske,som vi nu ser udfolde sig overalt i vore såkaldte demokratier og civilisationer,med større og større uligheder og klasse skel/spændinger,så erfaringen er brugelig ,men igen skal alle udenoms egoernes midler atter forsøges,og som altid i historien har vist deres ENESTÅENDE taber egenskaber og desværre er selv disse "udvalg/syltekrukker/flugtveje " ,for at ikke afsløre egoisterne og begærlighedens bære/formidlere, den abslout største modstander mod alt og alle tiltag for og til de civiliserede og demokratiske løsningers muligheder for at være og blive anvendte, selv af ellers ret fornuftige deltagere.
  For hvordan som eks,, kan DK med sin 1/100 del af EU's befolkning selv løse noget som helst ,hvis de øvrige 495 mill styre/reg ikke vil ?.
  Så samarbejdet er eneste mulige løsning for alle EU s medlemmer, alt andet er og bliver kun forhalinger grundet i og af egoismens og begærlighedens kortsigtede forhalingsmanøvre, som altid.
  Og er HISTORISK bevist til fulde ,og er reelt HELE grundlaget både for skabelsen og den fortsatte beståen af EU samarbejdet mellem frie demokratier i Europa.OG DERFOR ER DISSE GRUPPERINGER IMOD DETTE SAMARBEJDE og har ødelagt det bevidst ved ders valgte i parlamentet og alle andre steder,som dog DF var så dumme ,at selv få helt klarlagt ,så alle borgere der vil samt forstod, hvad de reelt er og har som formål mod alle samarbejder.
  Hvor EUROPA indtil skabelsen var den absolut mest krigsførende verdensdel, da USA som også er samarbejde,allerede efter krigen havde formatet, via og fra samarbejdet i selve USA,men udover at FORENE EUROPA ,igen har og svigter i resten af verden.

Prøv christiansborg gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Gratis prøveabonnement