Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • Allan Gorm Larsen. · Pensionist.

  Jens Rohde.

  Så er han der igen, supereuropæren , Jens Rhode, R. På ÆGTE EU vis sender han anklager imod de TO ENESTE MANDFOLK her i Europa, nemlig de polske præsident, Jaroslav Kaczynski, Ungarns præsident, Viktor Orban, som vil forhindre at Europa skal udvikle sig til et muhammedansk kalifat.
  Derimod forstår jeg at JR. gerne ser det muhammedanske Tyrkiet, med præsident Erdogan, som medlem af EU. Jeg begriber ikke at vi skal blive ved med at trækkes med et EU som er ved at udviklet sig, netop til et kalifat, når jeg tænker på den slaphed og sjusk i forbindelse med den FOLKEVANDRING fra Mellemøsten og Afrika, som har foregået, og stadig foregår.
  Tyrkiet er, og har ALDRIG været en del af Europa, og bliver det heller aldrig. Det eneste sted i Tyrkiet, hvor der findes lidt Europa er vest for Bosporusstrædet i Istanbul, det tidligere Konstantinobel. Jeg synes snart at det er på tide at EU koryfæerne forstår at Tyrkiet, absolut IKKE er en del af vores kontinent, men en del af Mellemøsten. For øvrigt er EU ikke Europa, men et politisk projekt, som er presset ned over os.

Prøv christiansborg gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Dagens portal