Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • V. Brodthagen ·

  EU-samarbejde

  EU-toppen - ledet af Merkel-Schäuble og Hollande som adjudant - handlede resolut, da det gjaldt om at redde EURO-zonen, herunder især bankerne. At den tyske sparepolitik imidlertid ikke skabte mere vækst og lighed i EU vil mange hævde.
  Men når det gælder redningen af det (kultur)kristne, demokratiske Europa mod folkevandringen og invasionen fra Mellemøsten og Afrika og islamiseringen af selve Europa, ja, så ser det yderst sløjt ud med forsvarsviljen. Der er tale om et katastrofalt svigt.
  Den politisk korrekte elite fra venstre til højre i spektret vil hellere stå sig godt med vennerne i Bruxelles og hellere underkaste sig illusoriske forestillinger og konventioner om solidaritet med tilhængerne af en totalitær religion/ideologi end værne de europæiske nationalstater mod de ydre og indre trusler fra samme anti-vestlige ideologi.
  Bare tag Frontex. Hvordan kan vi et øjeblik tro på, at fx landene i Nordafrika har nogen som helst interesse i at medvirke til et stop for den ulovlige immigration fra Afrika? Det gælder tværtimod om at skabe mest muligt kaos i Europa ved at lede 'flygtninge'strømmen ind over os, at undergrave både EU og de enkelte nationalstater for at lægge landene åbne for muslimsk overtagelse. Men EU tror, at vores penge kan bryde mure ned i en religion, hvis yderste mål er alles underkastelse under teokratiet.
  Hvordan skal vi få et stærkt EU-samarbejde, der respekterer europæernes folkesuverænitet, nationale grænser og repatrierer alle dem, der hader vores værdier? Det skylder vi Marie Krarup svar på.

Prøv christiansborg gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Dagens portal