Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • eva just · videregående uddannelser

  EU

  du har fuldstændigt ret, men borgerne ved det udmærket godt, men vi er imod Folketingets Politikere, lokale politikere, sam medie standen.
  VI SKAL VÆRE MEDLEM AF EU, FOR DET HAR POLITIKERNES INTERESSE, OG DE TJENER GODT PÅ AT REJSE TIL EU, SAMT VERDEN RUNDT SOM ET MEDLEM AF EU.
  EU er og bliver Europas Undergang, det ved de alle i EU, men Merkel er for stærk et person, da hun repræsenterer så stort et land, og med hendes opvækst i Øst Tyskland. Hun fik øst Europæerne ind, og nu ser vi at det de ønsker er ikke EU's invasion fra muslimske lande, men måske nok immigranter der er Kristne. De Kristne har grundmæssigt de samme værdier som Europæerne, og kan derfor blive integreret i samfundet. (det så vi med Vietnameserne). De har også grundmæssigt vore tanker om demokrati, frihed og lighed mellem kønnene.
  Deres religion dyrker de i privat regi, og forlanger ikke mere af samfundet end hvad rimeligt er. Derfor er vi danskere heller ikke imod dem, men haar taget dem til os.
  Til slut -- hvis jeg for eksempel vil stemme personligt på dig, eller nogen anden uden for min valgkreds, ja så kan jeg det ikke.
  Derfor er f.eks regionsråds valgene heller ikke af nogen form demokratisk valghandling i nord/vest Jylland. Vi er oppe imod så stort et medlems antal som Herning, Randers, Århus, Skannerborg, Silkeborg, Kjellerup.
  AT KALDE DET DEMOKRATI ER OG BLIVER EN FORNÆRMELSE MOD VEST JYDERNE, MEN I POLITIKERE ER DA BEDØVENDE LIGEGLADE, VI FIK "30 km hold kæft motor vej, fra Holstebro til Herning" Som vi i bund og grund ikke har ønsket, vi var fuld tilfredse med at blive kørt til Århus. Ved større compliserede behandlinger.
  Vi demonstrede i TUSIND VIS, VI LAVEDE UNDERSKRIFT INDSAMLINGER I TUSIND VIS, Vi KUNNE ENDDA BLIVE ENIG MED MANGE HERNINGENSERE AT ("DØDSTRUP" som mange af os kalder det i daglig tale) BLEV BYGGET I Aulum.
  Vi vestjyder blev gjort totalt til grin, da hele hospitals projektet allerede var underskrevet og godkendt, INDEN DET KOM TIL OFFENTLIGT HØRING.
  Men hverken du eller DF's ledelse interesserede jer for borgerne, kun for Pia Kjærsgaard og hendes magt arrogance, i ledtog med Anders Fogh Rasmussen og Løkke Rasmussen.
  Den mest forhadte politiker i Vestjylland er Bent Hansen, han har indført sin egen ENEVÆLDE, hvor var du da der var valg kamp til regions rådet, hvor var medierne. -- Totalt ikke eksisterende, undtagen nogle få positive pip for at understøttet Bent Hansen.
  Nej du, i kommer altid og vil have borgernes støtte, men kun på de områder der giver jer pondus og PR.
  Jeg er dog totalt enig med dig i EU spørgsmålet, men du ved ligeså godt som jeg, at det hjælper overhovedet ikke, hvad vi så end gør.
  Folketinget har nedlagt borgernes mulighed for at demonstrere, for de har så mange penge at de bare kan ignorere alle former for demonstrationer, underskrift indsamlinger var der en politikere som ovenikøbet offentlig gjorde, at han gad ikke engang læse dem, de blev lodret skrottet.
  Så nu vil jeg udfordre dig??? Har du nogen form for fornuftigt svar på hvad vi Vestjyder kan gøre mere for at beholde Holstebro sygehus, og få nedlagt den bygning som man vil kalde akutfunktion. Hvad skal vi dog med en akut funktion i så stor et område som Holstebro, Struer, Lemvig, Thyborøn Ulfborg/Vemb samt tusind vis af turister, Danmarks største kaserne. ??
  TØR DU TAGE TETEN OP??????????????????????????

Prøv børn gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Dagens portal