Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • Bertel Johansen · Maskinmester

  Fred i Europa takket være EU, fred mod Sovjet takket være NATO

  Marie Krarup åbenbaret sit ukendskab til fredsforudsætningen i Europa, eller også propaganderer hun mod bedre vidende. EU er aldrig udlagt som en "knytnæve mod Sovjet," men derimod sikkerheden for at ingen lande i Vesteuropa igen gik i krig imod hinanden. Og det har været en ubetinget succes. Og med udvidelsen med de Baltiske lande og de gamle Visegradslande, er denne fred sikret endnu mere. Balkan er jo det gyselige eksempel på hvad også Europæiske stater kan finde på når de ikke er sluttet sammen i et forpligtende fællesskab.

  Til Poul B: Igen: "Schengen-samarbejdet fratager ikke Danmark noget som helst angående hvem der må opholde sig, bo og arbejde i Danmark," og det har intet med tyverisikring af boligerne at gøre. Også FØR Schengen vad DK mere plaget af indbrudstyverier end de fleste EU-lande, så det problem stoppes ikke af en grænsebom, men kun af politiovervågning og politiarbejde på stedet. Men det har Marie Krarup jo fået neddroslet endnu mere til fordel for en ødelæggende og latterlig grænsekontrol der er helt uden resultater. De samme mennesker kommer jo alligevel på det samme retsgrundlag begrundet i forældede Internationale Konventioner (FN).

  Marie Krarup og DF er og bliver en destroyer i danske udenrigspolitik, enten fordi de ikke forstår noget, eller også af ren og skær populisme. Det kan blive lige ødelæggende for os alle.

Prøv børn gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Dagens portal