Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • T. Nedergaard ·

  Historien og fremtiden

  Det burde være en floskel, at vi kun kan bygge fremtiden på basis af en solid viden om historien. Tak for de indsigtsfulde bidrag hertil!
  Det hører også til historien, at DF er det eneste parti i Danmark, der konsistent og vedvarende har bekæmpet den voksende islamisering af Danmark og Europa - og stadig utrætteligt gør. Det er ikke kun fortjenstfuldt, men den største nødvendighed for Europas overlevelse frit, demokratisk område!
  Alle de andre partier kommer med erklæringer, men bøjer sig i støvet for de forældede, selvødelæggende konventioner, måske bortset fra Nye Borgerlige, der desværre fører sig frem med en ulighedsskabende, økonomisk politik i stil med LA.
  DFs udfordring er at definere et nyt EU, der ikke splitter de 27 lande i en kerne af stormagter med en ring af udsatte småstater omkring sig. Allerede J.J. Rousseau vidste, at et deltagende demokrati kun kan lykkes i mindre (del)stater. Vi skal bekæmpe unionisterne i EU, dvs. bevare nationalstaterne, men i den nuværende, historiske situation med storm på EUs grænser styrke det udenrigspolitiske og sikkerpolitiske samarbejde samt selvfølgelig beholde handelssamarbejdet m.m.

Prøv christiansborg gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Dagens portal