Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • T. Nedergaard ·

  Beskyttelse af minoriteter og trosfrihed

  Enig! De to nævnte forhold hører principielt uomgængeligt til demokratiets grundlag. Men minoriteter skal ikke kun beskyttes. De skal også være loyale over for det land, de lever i. Eller det synes du måske ikke?
  De fleste minoritetsgrupper her i landet udgør ikke noget integrationsproblem eller nogen trussel mod Danmark/Vesten, men kan fint finde ud af at respektere vores grundlag, samtidig med at de - ikke aggressivt eller ekspansivt- dyrker deres egen kultur. Der er imidlertid kæmpestore problemer med den muslimske minoritet i fx hele Europa.
  Det kan således ikke være i almenviljens interesse, at en minoritetsgruppe får lov til at danne store parallelsamfund og no-go zoner styret af kriminelle, hvor verdensanskuelse, menneskesyn og værdigrundlag er i direkte modstrid mod - for ikke at sige subversivt i forhold til landets egen befolkning, vores værdier, nationalstaten og demokratiet.
  Fremskrivninger viser med ret stor tydelighed, hvordan den muslimske indvandring i løbet af meget kort tid vil ændre den danske befolkningssammensætning. Undersøgelser afslører mange muslimers holdning til fx sharia og foragt for Grundloven, aldeles ukritiske underkastelse under Guds lov og had til vestlige værdier. Unødvendigt at nævne holdningen til Erdogans præsidentielle system blandt de tyrkere, der gik til stemmeboksen i søndags.
  Hvordan man kan fremture i at overse, benægte og fordreje disse dokumenterede kendsgerninger er en gåde, - og en af rigtig glatte og bedrøvelige årsager til landets fordærv.

Prøv christiansborg gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Dagens portal