Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • Poul B. · pensionist, iagttager

  Desværre er 3.WW lige om hjørnet Kommentar til snakken om WW1 og WW2.

  Folkevandringer BLIVER årsagen. Vi er ca. 12% af verdensbefolkningen i vesten. De resterende 88% er folk i mere eller mindre nød, fattigdom, elendighed, og med en total ukontrollabel høj fertilitet. Selv i f.eks. Mosul med dybe skræmmende krigshandlinger de seneste fem år, er der rigtig mange småbørn fra 0-5 år (Har de mennesker da ingen ansvarlighed ...sætte børn i verden under sådanne omstændigheder?) Siden 2.WW har vi fået enestående (synes vi) kommunikation med smartphones, tablets, internet etc.
  De fleste af de 88% vil naturligvis ind i de 12% 's lande for at deles med os om de fantastiske goder vi har. Naturligvis.
  Folkevandringer KAN IKKE stoppes.
  Eksempel: Afrika's befolkningsvækst fra 1,1 mia til 3,3 mia. er eksempel på nærmeste trussel.
  Når der ikke er nok til alle river vi arme og ben af hinanden (meget mildt sagt)
  Emigrant- ,og undergruppen flygtninge p.t., er uendelig småtteri i forhold til det kommende rædselsscenarie.
  Ligesom verdens allerstørste tabu - jordens overbefolkning - er de kommende massive, uundgåelige folkevandringer TABU. Dette taler INGEN om, så vent da og se. Allerede i 2050 - og det er om et øjeblik - vil vi se løjer!
  Hør lige hvad nu berømte arkæolog og museumsinspektør Jeanette Varberg fortæller på Radio24syv den 07. april om Folkevandringer, historisk og professionelt:
  http://www.radio24syv.dk/programmer/24-spoergsmaal-til-professoren/16688538/homo-sapiens-er-en-invasiv-art-som-flytter-sig-nar
  Klik på 'Homa sapiens'
  Undskyld til Marie Krarup, at jeg spammer tråden, men den ser ikke ud til at være tilgængelig mere, for andre end kommentatorerne?

Prøv christiansborg gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Dagens portal