Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • eva just · ikke relevant

  "Fredens Europa"

  til I.R. Berthelsen.
  Hvilken en gang ævl at komme med. EF var en god ting, men den magt undertrykkelse og hemmelighedskræmmeri som foregår både i Folketinget og EU, -EU krig?????
  Jeg vil gerne spørge dig om, hvad er værst en EU revolution eller en ja den har overhovedet ikke noget med demokrati at gøre.
  Den nuværende magt som Tysklands Angela Merkel, Juncker og mange andre (inklusiv vor egen statsminister) gennemfører, ja det er det rene blændværk overfor befolkningerne i Europa. Og har KUN ET FORMÅL AT LAVE EN GLOBALISERING TIL FORDEL FOR DE RIGE OG MAGT ELITEN, åbne grænser vil AUTOMATISK give lavere lønninger, større profit til de rige og magt haverne.
  Hvorfor tror du at ex president Obama kunne gå fra næsten intet at eje, så til at have millioner på kontoen, eje 6 huse m.m. Hvordan tror du at Clintons har tjent deres millioner??? Det får vi ikke noget at vide om.
  Hvordan kan vi tillade i Danmark at en statsminister får løn som statsminister, og samtidig kan tjene 20.000 kr. på en såkaldt sammenkomst????
  Er en statsministers job ikke at møde erhvervslivet, som statsminister og ikke som privat person????
  Du skriver at vi skal bevare det NÆRE SAMFUND, rigtigt men så spørg lige Bent Hansen, Løkke Rasmussen, Pia Kjærsgaard, HVOR DET VAR NØDVENDIGT TOTALT AT NEDLÆGGE DEN DANSKE INFRA STRUKTUR MED --- MAGT JA JEG MENER MED MAGT UNDERTRYKKELSE AF DEN DANSKE BEFOLKNING.
  Bevare det nære samfund - bla bla bla.
  Den danske befolkning er stadig så autoritets tro (for det er de opdraget til) at de tror PÅ ALT HVAD DE KENDTE POLITIKERE SIGER.
  I Amerika ja der tror de på hvad HOLLYWOOD STJERNERNE SIGER, (med få undtagelser), hvad er det så lige disse Hollywood stjerner står for, jo dem selv, en globalisering, og en ny verdens orden, som alt andet lige er en fordel for dem, som jo hører til den rigeste del af verdens elite.
  Nej lad os få en omgang offentligt information om EU, med borgere der aldrig har været i "stolen" på tv, og som skal interviews af en journalist (man ikke i forvejen ved hvilket parti han/hun til hører. Men mon ikke det er en umulighed. ??

Prøv christiansborg gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Dagens portal