Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • Bertel Johansen · Maskinmester

  T il: Poul.B · pensionist, iagttager: Realiteterne er.......

  Ja, lad os være realistiske, og realiteterne er, at Engelske vælgere (ikke skotske) gjorde EU ansvarlig for alle de ulykker de tror at kunne tilskrive indvandringen.

  Men sagen er jo, at den indvandring fra "ikke vestlige lande" der plager England intet har med EU at gøre, men derimod skyldes deres egen koloniale fortid. "Jamaica" i London skyldes jo ikke EU. "Chinatown" heller ikke og ej heller "Sikh-landet" og "Hindustani." De er alle kommet via Commenwelth, men nu fik EU skylden - og så slap politikerne jo nemt om ved det.

  Og når England plages af særlige muslimske enklaver der nu udvikler egne retsregler, skyldes det heller ikke EU, men derimod at det engelske retsvæsen selv aktivt har sanktioneret, at skilsmisser m.v.. blandt muslimer nu er underlagt mullaher i bydelen hvor muslimerne bor.

  Det er horribelt, og det burde være helt uacceptabelt - men sådan er det, og det er IKKE noget England er blevet påduttet af EU.

  Og her i DK kan vi jo indføre vores egne regler der vil forhindre en udvikling som i England. EU blander sig ikke i det. Men det gør derimod alle mulige andre tåbelige internationale konventioner og FN.

  Så lad os være realistiske: EU mangler at få ordentligt styr på sine ydre grænser og det arbejdes der jo på. Og Danmark mangler at få effektueret tilbagesendelse af alle de der er kommet uden beviselig humanitær grund, og det sidste har heller intet med EU at gøre. Vi kan bare gå i gang når der er 90 mandater for det i Det Danske Suveræne Folketing.

Prøv børn gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Dagens portal