Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • T. Nedergaard ·

  Europa som slagmark for WW3

  Poul B og andre har fat i det lange perspektiv, nemlig lovmæssighederne i folkevandringer.
  Vi sidder og fedter med små nålestiksoperationer, mens vi taber det - ikke særligt - lange, store, historiske perspektiv, fx vores evt. forbud mod det muslimske tørklæde i fx hospitalsvæsenet (alle offentlige instititutioner), mens vi burde forbyde enhver kvinde, der enten befinder sig i landet eller er på vej til at blive familiesammenført hertil at gå med dette islamiske symbol. De skal overhovedet ikke kunne komme ind over grænsen med det kvindeundertrykkende tørklæde! Det kunne vise fra dag et, hvad vi står for her hos os! Men vi skal gøre meget, meget mere:
  For det første skal alle familiesammenføringer ophøre. Alle de unge, stærke mænd (med evt. koner og børneflokke) fra Mellemøsten og Afrika skal tilbage til områder i Syrien eller Vestafrika - (og snart også Østafrika...) for at bygge lejre/landsbyer dér. Når det ikke kan blive i Nordafrika. Ikke en dag uden produktivt arbejde. Langt de fleste er opdraget til en krigermentalitet. Det hedder "Bed og slå ihjel" ikke "Bed og arbejd", som det hed hos os. Vi skal have en befolkningsudskiftning som fx mellem Tyrkiet og Grækenland efter 1923. Med fx de kristne koptere hjem til Europa. Men selv det forslår som en skrædder i helvede, når folkevandringen slår helt igennem.
  Befolkningseksplosionen: hvem kan gøre noget ved den, når muslimske mænd opfordres til at få fire koner og en masse børn (nye krigere) og afrikanske mænd generelt mener, at kvinder altid skal stå parate, når behovet melder sig. Og de fortsat lever i den forestilling, at mange børn er pensionsforsikring nr. et. Afrikanske kvinder på arbejdsmarkedet. Ja, det kunne hjælpe, - sammen med mænds deltagelse i husarbejde og børnepasning! -men hvornår og hvordan?
  Kinas et-barnspolitik blev gennemtvunget af en stærk, - alt andet lige -velordnet/diktatorisk statsmagt. Hvor findes den i Mellemøsten og Afrika?
  Kan Rusland modstå befolkningspresset pga. sin særlige geografi? Kan de samlede europæiske lande? NATO - USA vil muligvis sende bombefly, men ikke en tredje gang sende amerikanske soldater til et Europa, der selv hver dag har budt 'flygtninge' velkommen og sejlet økonomiske flygtninge over Middelhavet til Sicilien/Italien m.v. Europa som krigszone med borgerkrige over alt og krige ved grænserne. Hvordan skal vi hindre det? Eller skal vi rykke den vestlige front tilbage Canada, USA, Latinamerika, Australien m.v. og koncentrere os om at evakuere millioner af vestligt orienterede europæere til denne verdensdel og overlade Europa til folkevandringshorderne? Palmyra har vist, hvad der vil ske med vores kulturskatte. Andalusien viser fx, at muslimer vil lade europæere herunder jøder arbejde for sig i de produktive hverv. Det tabte territorium, den totale underkastelse under muslimsk herredømme. Er det det defaitistiske scenarie. Hvad kan vi gøre efter din mening Poul B?

Prøv christiansborg gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Dagens portal