Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • Nils Jensen · Pensionist og UK/Brexit supporter

  Åh Jens Rohde

  Hvor er det godt at have dig tilbage. Vi intellektuelle undermålere har sådan savnet din vejledning til de rette meninger samt til hvordan Europa skal se ud fra et "De Radikale" synspunkt, - eller hvad du er pt.
  Og til alle debatørerne, hvor jeg er helt enig med jer mest kritiske: Har I set hvad parlamentsmedlemmerne i EU får i betaling,? Ja, for det er ikke løn. Løn er noget man skal gøre sig fortjent til. Med de beløbsstørrelser er EU-fanatisme forståelig.
  Der findes en graf over danske parlamentarikeres spørgelyst i EU. Dvs. spørgsmål til Kommissionen. Det varierer fra 125 til 5 spørgsmål fra juli/2014 og frem. Jeg tolker den sådan, at jo mere EU-taburetglad parlamentsmedlemmet er desto færre spørgsmål. I den statistik fører V's Morten Løkkegaard. Så enten er han helt enig med den ulyksalige forsamling og ukritisk, eller også kan han ikke finde ud af, hvad han skal spørge om. Han er da ellers journalist. Hvorfor blev han nu rodet ind i det? Jeg tror, det er af frustrastion over udviklingen i Danmark og i Europa.
  Beklager at jeg er langt bagefter i debatten. Skal såmænd nok få læst og påskrevet alligevel.

Prøv christiansborg gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Dagens portal