Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • Jørn Kristiansen ·

  Naturpakke til glæde for alle danskere???

  Jørgen Lundsgaard hvis brændenælder og andre kvælstofelskende planter er udtryk for natur i din optik, så forstår jeg din glæde. Jeg er ikke glad fordi naturen mangler plads og sammenhængende arealet. Hvis du er interesseret tag et kig på hvad Rasmus Ejernæs skriver om naturens tilstand. Vandmiljøet opfylder ikke målsætningerne i forhold til økologisk kvalitet på nogen områder. Fødevareministeren glemmer at rådspørge miljøministeren om miljøet kan tåle mere kvælstof. Det burde ellers være nemt at finde nogle timer dagligt til en drøftelse....
  Vandløb skal pilles ud af Vandplanerne, men nu er de jo ikke længere forhadte - eller??
  Den såkaldte miljøminister har nedsat et udvalg, der skal granske Paragraf 3 i Naturbeskyttelsesloven nok ikke m.h.t. Stramninger og når vandløbene så ikke er omfattet af Vandplanerne ja så er der sandsynligvis ingen beskyttelse. Så kan der graves og rørlægges som i de gode gamle 60ere.
  Natura 2000 beskyttelsen er også i den såkaldte miljøministers søgelys, så selv om solen skinner smukt på mig, har jeg mere end svært ved at dele din optimisme. Der er en grund til at Esben Lunde Larsen er regeringens mest upopulære minister sammen med stakkels Thyra Frank. At gøre Esben Lunde Larsen grøn er fake news i værste Trump forstan.

Prøv børn gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Dagens portal