Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • Sidsel Jensdatter Lyster · cand. theol. og stud. jur.

  Tak!

  På vegne af de 1500 børn og forældre i vores netværk for psykopatofre: Tak, for et længe ønsket lovindgreb. Ingen af vores sager er udredt. Og en lang række af vores forældre har levet under jorden med børnene, og lider af posttraumatisk stress efter års tvungent samarbejde med en psykisk voldelig eksmand eller ekskone.

  Med dette forslag, kan flere måske nå at komme tilbage på arbejdsmarkedet. Og nogle af de børn, som er ved at udvikle personlighedsforstyrrelser og angst, kan blive rettet op. Mange flere, fremtidige, børn kan blive beskyttet.

  Lige nu er der 800 samværsstop årligt, og næsten ingen varigt overvågede samvær efter skilsmisser.
  Til sammenligning er der 140.000 alkoholmisbrugere og 30-40.000 stofmisbrugere i Danmark, over 100.000 danskere med psykopatiske træk, og derudover forældre med paranoia, skizofreni og andre lidelser, som ikke er gode for børn at opleve i længere tid.
  Og så er der de kriminelle, der oplærer børnene i, at tyveri og vold er o.k., og de voldelige, og dem, der er i bad standing hos rockerne, og bliver jagtet, mens børnene er hos dem, og de pædofile og dem, der dræber ekspartnere og børn.

  Der er utvivlsomt et mørketal af børn, som har bopæls- eller samværsordning hos en totalt uegnet far eller mor. Og vi kan kun beskytte børnene ved at oplyse sagerne til bunds.

Prøv uddannelse gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Gratis prøveabonnement