Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • tommy nagel ·

  Naturligvis skal vi hjælpe.

  Den bedste hjælp vi kan give, er at fjerne den gulerod der gør at indvandrerne vil til EU. Den skal væk. Så vil ingen længere dø i forsøget på at komme til EU.
  Som det er nu forårsager Læger uden Grænser, Red barnet med mange flere, at enorme mængder af mennesker i fattige overbefolkede lande, sætter sig i bevægelse for bedre livsvilkår. De betaler mange penge for at komme igennem mange lande hvor der ikke er krig eller personlig forfølgelse, hvilket er kravet til at blive benævnt som flygtning. Det er altså indvandrere. Stands menneskesmuglernes forretning og stands mulihgeden for at komme til EU.

  Når man vil hjælpe, og det skal vi, så må man aldrig hjælpe ved at fjerne konsekvneserne af en person, en families eller et lands egne suverænt vedtagne beslutninger. Landene må lære at føre en politik der kan ernære og beskæftige deres egne befolkninger. Befolkningseksplosionen er gigantisk. Lad mig eksemplifisere det:
  Hvis vesten skulle modtage de eksplosivt voksende landes befolkninger, så skulle Danmark, for at tage vores ligelige del, modtage 500.000 indvandrere. Hvert år.
  Vi kunne f.eks. hjælpe med at give alle familier der ikke har børn folkepension.

Prøv christiansborg gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Dagens portal