Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • Flemming Kattrup ·

  DE SMÅ SKOS HYLEKOR

  FRANK A:
  Din verden er lille.
  Tænk at et voksent menneske skal bringe Dot ind her?
  Fortæller vist alt om standarden også med at vurdere "dygtighed" hos andre. Men ejer man den ikke selv, kan man selvfølgelig kun utroværdig bedømme andre. - Ynkeligt!

  JENS OLE:
  For en aldersstegen pensionist var der åbenbart for mange bogstaver for dig.
  Hvad med om støttepædagogen fortalte dig lidt om, hvad jeg skrev og svare på det, hvis du kan formås til at se ud over næsetippen fyldt med 'heilende' DF'ere?
  Nemlig, at det er sygeligt, som du fokuserer på heilen og ikke kan sove for det om natten, i stedet for at vurdere, at manden er uundværlig i vor kamp mod EU.
  Så i lige måde mht. til at tage dit lidt indsnævrede livssyn alvorligt.

  SØREN CHR. JENSEN.
  Tak for din lidt sene "trækken". Men du skulle da lige "kvalificeret" som du er, fortælle, hvor uegnet MS er til alting, og om hvordan DF's medlemsmøder foregår.
  Har du været til et sådant, eller er det bare floskler indoktrineret af Ekstra Bladet, du lirer af? - Du har vor fulde medlidenhed i småtsynetheden!


  ALT I ALT er der vist desværre her på Altinget samlet hele hoben af netop en kaglende hønsegård og en medpludrende kalkunflok, der er åbenbare aflæggere og indoktrinerede af en forkastelig ensporet hetz mod en dygtig politiker, med DR og sprøjten Ekstra Bladet som ophavsmænd.

  Skammer I jer ikke over enfoldigheden i jeres dømmekraft? - Andre gør!

Prøv børn gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Dagens portal