Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • I.R.Bertelsen · Borger, vælger og pens. lærer

  "De stakkels drenge"

  Det er godt, debatten er igang imellem Jer, der kender drengene og som har vidensbanken klar. Gid de ansvarlige politiske ledere vil lytte og lære.
  Når man læser især kommentaren fra Agnete Stovgaard, kommer jeg til at tænke på store drenge, der må hoppe fra isflage til isflage uden rigtigt at vide, om de når ind til fast grund igen !
  Det kan vi ikke være bekendt. Det er simpelthen omsorgssvigt.
  Kan helt bestemt anbefale alle at læse børnepsykiater Gideon Zlotniks bog "De stakkels drenge". I den hurtigt læste bog beskrives meget tankevækkende og med en konkret skarphed, hvordan drenges situation er i det moderne uddannelsessystem og i samfundet. (Findes også som e.bog).
  Det er snart mange år siden, Zlotnik skrev den, men den er desværre stadigvæk alt for aktuel. Forhåbentligt vil også politikerne både på Slotsholmen og ude i kommunerne tage deres ansvar meget alvorligt.... ikke blot for drengenes skyld, men for hele sammenhængskraften i uddannelsessektorens og vores allesammens skyld.
  **PÅ med vanterne og mærk verden.... kære ansvarlige politikere....**
  Lyt til den store faglige vidensbank....Op med bevillingerne....Det koster på kort sigt at uddanne vores unge....men på langt sigt er det en ren overskudsforretning. Både menneskeligt, familiepolitisk og samfundsøkonomisk.

Prøv christiansborg gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Dagens portal