Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • Torben Vegener Hansen · Fhv. socialrådgiver nu folkepensionist

  Lyt til sagkundskaben- I er ikke altvidende.

  Tak til Claus Højte for at sige vores statsminister midt imod! Det er så nemt for Løkke at sige, at ghettoerne skal rives ned uden at komme med forslag om, hvad der derefter skal ske. Hvornår lærer vores politikere at søge viden hos folk, der har indgående kendskab til de problemstillinger, de ønsker at gøre noget ved? Vi bor selv i et boligområde med mange beboere af anden etnisk herkomst.
  For et par år siden åbnede boligforeningen op for, at andre befolkningsgrupper kunne flytte herud. Bl.a. blev der revet et par blokke ned til kælderniveau og derefter bygget op igen som tilgængelighedsboliger. D.v.s. boligerne er også egnede til, at handicappede kan bo i dem. Jeg er selv kørestolsbruger, og min kæreste og jeg nyder vores nye lejlighed, og vi er blevet taget fantastisk godt imod. Det er slet ikke kun handicappede, der bor i de nye blokke, men en meget blandet befolkningsgruppe.
  I starten, vi flyttede hertil, var der lidt kriminalitet, men denne er næsten forsvundet nu. Dette er sket bl.a. fordi boligforeningen har ansat dels en boligsocial medarbejder dels en erhvervsorienteret medarbejder, hvis opgaver er, at få de unge i arbejde eller under uddannelse.
  Jeg siger ikke, at måden vores boligforening har gjort det på. Jeg vil bare bede vores statsminister og andre politikere om at stikke fingeren i jorden og spørge sagkundskab af forskellig observans, før de kommer med færdige løsninger. I er vores repræsentanter, men tro ikke I er altvidende!

Prøv christiansborg gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Dagens portal