Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • John Christensen · Chefkonsulent

  Kom igen Claus Højte..

  Jeg havde skrevet et lang og dybdegående KRITISK indlæg..stik imod LLO,s partsindlæg..Men desværre...et forkert tryk ?? og det var pist væk..Prøver kortfattet igen.

  Skal man have nye kunder i butikken skal man selvfølgelig forholde sig fuldstændig ukritisk til hvad der foregår i de nabolag der er identificeret som ghetto områder. Det er næppe for sjovt at nogen bor der...
  Flyt derud Claus Højte, når det er så fantastisk og enestående..du kan jo betale huslejen uden store tilskud fra det offentlige.
  Men af uransagelige grunde bor der absolut, (ligesom i : absolut ingen) velmenende halløjsaer, do good'ers, venligboere eller andre fra indvandringsindustrien i de førnævnte beton karreer
  Områder der, når vi ser karreer stort set mage til, gengivet i gamle film fra Sovjettiden udløser spot og spe, men er åh så dejlige når de er mokked op i Gjellerup eller de andre steder hvor der mangler luft, space og identitet til de der bebor områderne.
  Nu har du nedgjort Statsministeren og gjort hvad der forventes af en partisoldat.
  Om igen, Claus Højte, kom med et kvalificeret bud på hvad der skal ske!
  Disse områder, - så kald dem hvad du vil, er så dybt kriminaliserede og socialt og kulturelt udmagrede i forhold til DANSKE normer at NOGET skal ske!

  Så kom igen..

Prøv børn gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Dagens portal