Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • I.R.Bertelsen · Borger, vælger og pårørende

  Ledelse ?

  John Longford:
  ...og summa...summarum, så må man gå ud fra, at den øverst ansvarlige leder, nemlig politikeren på Christiansborg og i regionerne til fulde forstår sin overordnede ledelsesfunktion, sin kerneopgave og sit ledelsesansvar, når man udstikker lovgivningsmæssige, detailstyrende retningslinjer, betingelser, rammer for og ressourcer til udøvelsen af kerneopgaven. Ellers er det som at fægte med vindmøller.
  ....
  Har lige tilbragt cirka 14 dage på en medicinsk afdeling, hvor min voksne datter var indlagt grundet epilepsi og svækkelse. Dygtigt, behageligt personale, der gjorde det yderste. MEN: Det var tydeligt, at personalet var stærkt i undertal. Godt, jeg kunne være der, for det kræver efterhånden en klar hjerne, overskud og et godt helbred at være indlagt....at være medarbejder.....og at være pårørende....!
  Det kunne have været rart, hvis jeg "blot" havde skullet være 'den gode besøgende' i stedet for betingelser, der betød, at jeg skulle indgå som fast vagt og plejepersonale.
  Politisk kan man ikke være bekendt at nedspare så voldsomt og samtidigt give personalet skylden for dårlig ledelse og for, at de har for få hænder til for mange bolde i luften.
  Det er dårlig ledelse og styring helt oppefra.
  Det er omsorgssvigt overfor os allesammen.

Prøv christiansborg gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Dagens portal