Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • Claus Sønderkøge · Økonom

  Man valgte forkert da man valgte Schröder i stedet for Lafontaine

  Det ARD orienterede meningsmålingsinstitut Emnid præsenterede i fredags i "Der Tag" en graf der viste at SPD er blevet halveret som følge af Gerhard Schröders arbejdsmarkedsreformer, bedst i dag kendt under navne "alderdomsfattigdom" (dårlig pensionsopsparing) og "Hartz IV" (dårlig arbejdsløshedsordning).

  De var inspireret af Tony Blair som igen var inspireret af Thatcher og Reagan. Sådan fik hele Europa på få år den samme ødelæggende politik som først fik en opbremsning da finanskrisen reddede os fra det endnu værre scenarie i 2008.

  SPD gik fra 35% til 23% på knap 10 år.

  Historien om Corbyn er ikke valid. Intet andet land i Vesteuropa har en tilnærmelsesvis ringe presse, såvel trykt som elektronisk, som netop England. Skal man læse engelske aviser i dag skal man vælge skotske eller irske. Det er rædselsfuldt at høre aviskommentarerne hver aften på Sky News, kun enkelte af kommentatorerne har en fornuftig tilgang til verden. "The Pledge" er bunden på sladder men har i Danmark ikke desto mindre fået en efterfølger på vor 24/7 radio.

  Lover alt sammen ikke godt for vort og andre lande. Lyt i stedet til de kloge ord fra chefredaktør Jakob Nielsen, en af dem der ikke er så borgerlig at det gør noget.

Prøv christiansborg gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Dagens portal