Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • Claus Sønderkøge · Socialistisk økonom

  Det værste er de forkerte kvalifikationer

  Det er ikke et spørgsmål om lønninger men om at det offentlige har fået ansat et alt for stort antal personer som ikke har relevante kvalifikationer. Debatten om de dyre kommunaldirektører med alt for høje lønninger og ekstra bonus både for at gå og derefter for at blive viser hvor ansættelsen af højt uddannet men forkert uddannet arbejdskraft præger det offentlige som en svøbe i dag.

  Vi skal jo også huske på at både politiet og postvæsenet har udbetalt bonusser for forkert udført arbejde og økonomisk underskud. Gud ved hvordan de egentlig i deres egen optik definerer relevansen af de økonomiske kriterier. Man skal vist have en stærk egeninteresse for at kunne se den slags.

  Borgmestrene har snobbet fordi de selv gnaver alt for mange ben og derfor har svært ved at sætte grænser for andre. Så bliver den offentlige debat til noget vrøvl om kvalifikationer som man påstår ikke kan gennemskues. Når det alligevel gennemskues har man ingen kommentarer eller lukker af med kommentaren at der er tale om personsager.

  Ja hvad ellers - det er personsager vi diskuterer fordi det er personerne som er for dårlige.

  De offentlige DJØFere skal ikke have mere i løn - de skal fyres.

Prøv christiansborg gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Dagens portal