Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • I.R.Bertelsen · Borger og vælger

  Forkerte kvalifikationer??

  Jamen altså, Claus Sønderkøge og Bertel Johansen: Forstår ikke, hvor I vil hen.
  I den offentlige sektor, i nærsamfundene ...i børnehaverne, skolerne, på plejehjemmene i bofællesskaberne på hospitalerne og i forvaltningerne er der ansat personer med meget forskellige kvalifikationer. Heldigvis.
  ....
  Henrik Funder: Tak for et rigtigt godt og seriøst indspark. Du har jo fuldstændigt ret:
  **Hvis der er en bedre stilling...hvor både arbejdsforholdene og lønnen er bedre...Tja. Så skifter man selvfølgeligt job.**
  Og dem, der smutter, er dem med de bedste kvalifikationer.
  Hvis vi skal få vores samfund...og lokalsamfund til at fungere med god sammenhængskraft, så skal man selvfølgelig sørge for, at medarbejderne har nogle gode arbejdsforhold, så de "bliver på pinden"...og så kontinuitet, erfaring og faglig viden bibeholdes.
  Folkeskolereformen havde den ulykkelige konsekvens,.. som ikke er overvundet endnu,.. at mange dygtige medarbejdere søgte andre muligheder. Det samme har været konsekvensen i blandt andet sundhedssektoren.
  Man kan ikke sætte en for lille motor i en for stor bil og hælde for lavt oktantal på motoren ....og samtidigt forvente, at bilen kører hurtigere og mere driftsikkert. Motorens funktionsevne, størrelse og oktantallet skal være i overensstemmelse. Ellers brænder den sammen.


Prøv eu gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Gratis prøveabonnement