Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • Bertel Johansen · Maskinmester

  Forkerte kvalifikationer

  Til I.R.Bertelsen: Jo, desværre er der mange tilfælde af ansatte med forkerte kvalifikationer i den offentlige sektor - hvor det jo åbenbart ikke betyder så meget, da pengene jo ikke skal tjenes, men kommer automatisk uanset nytte.

  Vi kan da stadig huske dengang sygeplejerskerne gik på rov efter sundhedshjælpernes arbejdsopgaver, blot for at Dansk Sygeplejeråd kunne få flere medlemmer.

  Og på de højere læreranstalter er HK-erne erstattet af humanistiske akademikere, der til forskel for HK-erne, ikke kender nok til opgaverne, så der skal flere til det samme arbejde - og til højere løn jf. AC-overenskomst.

  Og hele hæren af såkaldte rådgivere og konsulenter i kommunerne er jo inderligt overflødige, da de mest bare tæller og laver statistikker, og tolker dette til gode råd - som sjældent bruges og oftest er ligegyldige.

  Og i skovene er snart alle skovarbejderne fyret, så der blev penge til en hær af "miljøakademikere" bag skrivebordene, hvor de så udtænker smarte nye ord for de upassede vildnis uden værdi, skovene så udvikler sig til.

  Og i alle boligselskabernes ghettoer er der ansat en hær af kommunale "bydelsløftsmedarbejdre" og hvad ved jeg, uden at det noget sted har sat sig eet eneste spor, og samtidig er de praktiske folk til pasning af veje og stier og grafittifjernelse sparet væk til fordel for disse overflødige skrivebordsfunktioner.

  - fortsæt selv listen.......................

Prøv christiansborg gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Dagens portal