Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • Claus Sønderkøge · Socialistisk økonom

  End ikke en undskyldning kunne de mande sig op til

  Skændigt at en borgerlig regering skal komme med en længe ventet korrektion af den asociale nedskæring som en socialdemokratisk regering gennemførte for 5 år siden.

  I 5 år hvor vi har måttet tåle at se på at folkevalgte har forgyldt sig selv og sine nærmeste skønt de fejlede på det groveste. I al den tid har fagbevægelsen og politikerne ikke haft andet end hån til overs for de som havde hjælp behov.

  Nu skal der betales erstatning - lad os se om fagbevægelsen anerkender hvem der skal finde pengene. Og derefter skal der rettes op på de katastrofale nedskæringer på hele området med den grundlæggende velfærdssamfund. Det er først og fremmest plejehjem, hjemmepleje, hjemmehjælp, børnehaver, psykiatri, medicinske sygehuse o.s.v. Og så skal dagpengene rettes op og lønninger til borgmestre, kommunalpolitikere, regionspolitikere og folketingspolitikere skal reduceres til et normalt dansk lønniveau.

  Alle de folk som i årevis uberettiget har solet sig i de gamle socialdemokraters fremsyn "må gå til Canossa". De seneste 30 års socialdemokratisk misregimente skal der gøres op med.

Prøv christiansborg gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Dagens portal