Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • Bertel Johansen · Maskinmester

  Nyt religionsvanvid

  "Bomuld som et bæredygtigt materiale" er en kraftig omgåelse af sandheden. Næppe nogen planteafgrøde har forårsaget så meget geologisk og miljømæssig ødelæggelse som netop bomuld. Den nødvendige kunstvanding har tørlagt floder og søer, og som den monokultur den er har den skabt jordødelæggelser der får hvedemarker til at ligne haver.

  Det eneste reelle alternativ til uld og silke og minkpelse og fårepelse er det plastictøj som Søren Folke Lassen`s såkaldte "kreative" segment løber rundt i, og som nu findes som microplast i havene.

  Veganer-evangeliet er noget af det mest vildledende menneskeheden nogensinde har fundet på i sin søgen efter frelse hinsides virkeligheden.

  Og virkeligheden er, at mennesket som dyr er biologisk skabt til at være (næsten) altædende, ligesom bjørne og en række andre dyr, og at vi er skabt således, at vi har brug for al den protein kød giver for at udvikle hjernekapaciteten, og vi har brug for dyreskind for at holde varmen her langt nord for Alperne.

  Med Veganerforeningens propaganda og løfte om frelse, kan vi forvente se mishandlede og fejlernærede børn, og vi må håbe at myndighederne er vakse nok til at gribe ind med de nødvendige initiativer før socialforvaltningerne bliver overbelastet med unge kummerformede mennesker der er ude af stand til at varetage en normal jobfunktion.

Prøv civilsamfund gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Gratis prøveabonnement