Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • Kim Kaos ·

  Begavet alternativ løsning

  Det er et godt modspil til Løkkes bulldozer-romantik – København fattes boliger og der bliver ikke flere når man river nogle af dem ned og parallelsamfund forsvinder ikke sammen med boligblokke.

  Når man bygger private boliger i almene boligkvarterer skaber man nye muligheder – både for beboerne og for København.

  De ressourcestærke familier kan blive i de områder de kender, modsat nu hvor de ofte vælger at flytte væk, og nye økonomisk velfungerende familier får mulighed for at købe billige ejerboliger i attraktive områder og dermed tilfører ny energi til områderne.

  Nu mangler vi bare at Københavns Kommune lever op til deres egne løfte om at frafalde tillægskøbesummen, ikke kun i Tingbjerg, men i alle de københavnske boligområder.

  Gør de det vil det betyde at vi for alvor kan få sat gang i at udnyttet de hundredtusindvis ledige kvadratmeter uudnyttede loftarealer vi har i vores by og bygge de ca. 20-25.000 boliger, der anslås at kunne bygges – 25.000 nye lejligheder uden at vi skal øge byggetætheden og inddrage flere grønne arealer i vores dejlige by.

  Tingbjerg er et smukt eksempel på hvordan der kan tænkes uden for cirklen - Dele af regeringens udspil indeholder brugbare elementer mens andre dele er direkte i strid med national og international lov og derfor aldrig kan og vil blive gennemført.

  Rent personligt så mener jeg, de ideer fsb/SAB/NREP for Tingbjerg indeholder den mest brugbare løsning på mange af de problemer vores samfund står overfor, uden at være et columbusæg – flere ideer som denne vil være et begavet, velkomment og forfriskende bud på hvordan vi kommer vores problemer til livs.


Prøv christiansborg gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Dagens portal