Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • Claus Sønderkøge · Socialistisk økonom

  Ja de må gå i hvad som helst - men fremover vil det have konsekvenser

  Anne Dalsgaard mit indlæg var ærlig talt ikke så meget min mening selvom den flugter. Det var egentlig et godt råd for at folk kunne beslutte selv i stedet for at blive udsat for tvang som er det som kommer.

  Jeg har forstået på artiklerne i denne del af Altinget at der er nogle med en urealistisk forestilling om fremtiden publicerer her i håb om nogen vil synes pænt om det de siger.

  Det er jo ret ligegyldigt hvad der bliver sagt. De politiske spor er nu lagt for en dramatisk ændring af områdets politikker. Jeg er da ligeglad hvad tøj folk har på men jeg har ikke lyst til at skrive romaner her og det med tørklædet det forstår folk umiddelbart.

  Det var en alvorlig øjenåbner for mig da jeg i forgårs læste at en kvinde i Iran blev idømt 2 års fængsel for at færdes på gaden uden tørklæde.

  Men jeg synes det vil være hjælpsomt overfor de mennesker som har levet her i mange år og næppe forstår en brik af hvad der sker at man hurtigt gør disse folk klart at erhvervsfrekvensen hurtigt skal hæves til dansk niveau, altså 90-95%. De som ikke synes om det bør se sig om efter et andet land at blive gamle i.

Prøv christiansborg gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Dagens portal