Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • I.R.Bertelsen · Borger og vælger

  Re: Claus Sønderkøge

  Den endeligt ansvarlige arbejdsgiver er i denne sammenhæng ministeren.
  Hvis arbejdsgiveren er en dygtig chef, der gerne vil have "firmaet" til at fungere så godt som muligt, så sørger han for, at virksomheden er tiltrækkende for dygtige medarbejdere, som oplever, at de bliver anerkendt, at opgaverne er relevante og mulige at løse omfangsmæssigt. Chefen har jo ansvaret for, at der er det rette antal medarbejdere til at løse opgaverne, hvis produktionen lægges om og en større effektivitet og kvalitet dikteres.
  Hvis arbejdsmiljøet bliver dårligt og medarbejderne søger væk, bliver chefen nødt til at evaluere situationen og finde ud af, hvad der bør ske, for at hjulene han køre så godt som muligt.
  Det er rigtigt, at arbejdsgiveren leder og fordeler arbejdet. Men det vil ikke lykkes, hvis han ikke sætter sig ind i arbejdsprocesserne og -funktionermne...og slet ikke, hvis han begynder at tale ned til medarbejderne og manipulere.
  Han kan sagtens fyre efter forgodtbefindende, men den slags rygtes hurtigt, og så vil de velkvalificerede ikke søge job i virksomheden.
  Nutidens borgere er så velorienterede, at der er grænser for, hvad de vil stå model til, ...og så søger man andre græsgange.... måske et sted, hvor lønnen er tidssvarende i relation til kvalifikationer.

Prøv kommunal gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Gratis prøveabonnement