Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • Helle Poulsen ·

  Ulven skal ikke have skylden.

  Det er ikke ulven der skal have skylden, den er bare et rovdyr der har svindlet sig til den højeste artsbeskyttelse, en art kan opnå.
  Eller er svindlerne de mennesker der står bag rewilding af Europa, der arbejder under raderen og glemmer at oplyse om hvad deres agenda er.
  Hadet kommer når den del af befolkningen der skal leve tæt sammen med ulven, hænges ud og latterlig gøres.
  Hadet opstår når man fra myndigheder og andre der har politisk magt, vedvarende påstår at de anbefalede ulvesikre hegn virker, hvis ikke lige krondyrene har lagt dem ned. I tyskland hvor der ikke er problemer med hegnene ødelægges i samme grad, der beskytter hegn ikke husdyrene tilstrækkelig, selvom de er 30cm højere end det bliver anbefalet i Danmark.
  Nu laves der forsøg med hegn der er 160cm høje.
  Hadet opstår når man tilsidesætter befolkningen, gør grin med dem, at det må være løse hunde i får øje på.
  Hadet opstår når man ikke er på forkant med at ulven vil brede sig til hele Danmark, når det kun er i et enkelt område der kan opnås tilskud til sikring af hegn, og det viser sig at de anbefalinger der gives, slet ikke er tilstrækkeligt til at sikre dyrene.
  Hadet opstår når det påstås at vogterhunde klarer problemet med ulve, vær nu ærlig og indrøm at mange vogterhunde må lade livet til ulven.
  At større besætninger vil have brug for 20 eller flere hunde for at kunne beskytte deres dyr, og det vil stadig ikke kunne garantere noget.
  Hadet opstå når man påstår at heste og kreaturer ikke angribes, eller at det sker meget sjældent, det er et stort problem i tyskland, men i Danmark ser det ikke som noget problem, så kvægavlerne kan ikke opnå nogen nogen form for hjælp til sikring af hegn.
  Hadet opstår når informationer holdes skjult eller der manipuleres med sandheden.
  Hvem kan hade et stort flot rovdyr, der uforskyldt er inviteret/tvunget til at leve næsten dør om dør med befolkningen.
  Mon ikke at de ansvarlige skal indse at hadet ikke er rettet mod et uskyldigt dyr, men slet og ret mod de personer der ikke lever op til deres ansvar, for at totalfrede en art.

Prøv fødevarer gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Gratis prøveabonnement