Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • betty steglich-petersen · cand.jur

  Svar til Bo Håkansson

  Hr. Håkansson. Det er da smukt at se, at DN og Jærgerforbundet står sammen, når landbruget skal lægges for had, med beregninger af beregninger, der unddrager sig enhver empiri eller erfaring - eller endda sandsynlighed.
  Men således får I to jo også mere natur at dyrke jeres specifikke interesser på - inklusive vores fritidslandmænds - økologiske landmænds - jorder med netop dyr på store arealer. Som laver sunde sygdomfrie dyr - som I jo iøvrigt gerne vil købe og spise.
  Tillykke med parterskabet.
  Det var nu heller ikke min direkte anke, men den akademiske uredelighed at inddrage indbyrdes usammenligenlige størrelser - med det ene formål - netop at lægge for had.
  Det er grimt - det er dumt. I netop en debat du selv rejser om had.
  Jeg/vi naturelskere, der bor og lever i naturen og værner om den - savner iøvrigt i den grad meldinger fra DN og DOF om hvad der egentlig bliver af de andre rødlistede arter: Odder eller Traner og andre bundrugere?
  Ved ulven godt, at den ikke må tage dem ??
  Jeg kan ikke få svar - så det kan du nok skaffe, mens vi lever med ulv/ikke-ulv luskende om husene og foldene og den guffer i sig af både tamdyr men sandelig også jægernes byttedyr og de særlige arter, som vi har været så glade for igen yngler i Danmark.
  Den stigende Tranebestand her i det nordlige - kan jeg godt befrygte forsvinder helt igen. Sammen med os, der gratis og i døgndrift passer på jorden og vores dyr.


Prøv kommunal gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Gratis prøveabonnement